Teksa pak minuta më parë është mbajtur ceremonia përkujtimore për ekstremistin grek, Konstandinos Kacifas, e ëma e të ndjerit ka reaguar me tone të ashpra buzë varrit të të birit.

Në prani të familjarëve të tjerë, gruaja u shpreh:

“Tradhtarët. Përse i ndaluan njerëzit të vijnë? Se janë tradhtarë. Thyejuni turinjtë, vrajini, shfarosini. Janë tradhtarë. Nuk ka qeveri këtu. Vorio Epiri është tokë greke, ne jemi grekë. Do luftojmë dhe asgjë nuk do na ndalë. Jam krenare për ty biri im!” një deklaratë kjo që është shoqëruar me duartrokitje.