Sunday, August 18, 2019
Blog Faqe 2
Duket se sado përpiqen ta mbajnë fshehur, e shkuara historike arrin të dalë në pah. Ndryshe nga ç’keni lexuar në librat e historisë, ky artikull do t’ju njohë me disa të vërteta interesante. Hitleri dhe Mussolini u nominuan që të...
Në rast se nuk e dinit, ekziston një traditë sipas së cilës çiftet e martuara e ngrijnë pjesën e sipërme të tortës dhe e konsumojnë në përvjetorin e tyre të parë të martesës. Për të ndjekur këtë traditë që thuhet...
Turistët në Vlorë nuk shijojnë vetëm detin. Një tjetër kuriozitet për ta përbën kultura dhe historia shqiptare. Kalaja e Ali Pashës në Porto Palermo është një prej destinacioneve që pret çdo ditë turistë vendas e të huaj. Pozicioni gjeografik i...
Ambasada amerikane po vazhdon që çdo të shtune të vizitojë bukuritë natyrore të Kosovës. Gjatë ditës së djeshme, punëtorë nga ambasada vizituan Gjeravicën Po ashtu ata vizituan muralin shumëngjyrësh që është i krijuar nga rinjtë në Pejë. “Njerëzit nga ambasada vizituan dje...
Gili Hoxhaj Dhimbjen e ka kthyer në forcë. Mungesën e plotëson me fjalë dhe kujtime. Muret e zbrazëta, thotë se ia shtojnë vetminë, andaj e ka mbushur çdo pjesë të tyre me fotografi  që përmbajnë portretet e burrit dhe katër...
Gili Hoxhaj Dhimbjen e ka kthyer në forcë. Mungesën e plotëson me fjalë dhe kujtime. Muret e zbrazëta, thotë se ia shtojnë vetminë, andaj e ka mbushur çdo pjesë të tyre me fotografi  që përmbajnë portretet e burrit dhe katër...
Shefi i zyrës së antikrimi iu drejtua të parit, Gjergjit: -Ç farë mund të na raportosh ndonjë të re të ditëve të fundit?- Dhe si zakonisht kur u bënte pyetje agjentëve kishte nje shikim shumë të mprehtë dhe drejt në...
Vera Kokošević-Filipović, një grua e veçantë e karizmatike serbe, dikur këndonte në Radio Begrad këngë shqipe. Para se të fillonte Lufta e dytë Botërore, Vera udhëtoi për në Kosovë e për në Shqipëri, vizitoi Shkodrën prej nga edhe morri meloditë...
E përditshmja britanike “The Sun”, raporton se Tirana, renditet e dyta në destinacionet më të kërkuara vitin e kaluar, në faqen “Airbnb”, që i kushtohet prenotimit të apartamenteve nëpërmjet internetit.“Mbipopullimi dhe rënia e paundit ka bërë që t’i ikë...
Kryeministrja serbe Ana Brnbiç është shprehur se nuk është një zgjidhje e drejtë nëse Prishtina fiton gjithçka dhe Serbia i humb të gjitha, nisur nga ndërhyrjet ndërkombëtare për dialog mes dy vendeve. Në një intervistë për Tanjug, Brnbiç ka thënë...
- Advertisement -

EDITOR PICKS