Piramidat i ndërtuan Pellazgët apo një prej fiseve më të avasuara të...

Piramidat i ndërtuan Pellazgët apo një prej fiseve më të avasuara të asaje periudhe – Dardanët

3577
0
SHPËRNDAJE

Piramidat u ndertuen per Prodhimin e Energjise Falas , se ato ishin te lyera me nji shtrese te Arit dhe nga Dielli e Apsorbonin direkt energjin dhe ajo Energji percillej ne Planete e Galaktika te tjera —

Emri dhe Funksioni i ketyre Objekteve spjegohet me gjuhen shqipe qe kuptohet –Objekti qe percjell transmeton Energjin prej nji vendi ne vend tjeter –PER–MIDIS–PIRAMIDA—/s.p/ 2009

15350584_905195969611173_3035031606857555081_n 15439900_905225956274841_1649337792890328369_n