Gjinden artefakte të ngjashëme me Hyjneshën në Fron,në Orllan të Besianës(VIDEO)

Gjinden artefakte të ngjashëme me Hyjneshën në Fron,në Orllan të Besianës(VIDEO)

356
0
SHPËRNDAJE

Në Orllan të Besianës gjenden objekte që i ngjajn Hyjneshës në Fron,Agimi Ibishi në oborrin e tij  në Orllan gjeti, një figurë për të cilën pretendohet se i përket kohës antike,njofton burimi.

Ajo i ngjan Hyjneshës në Fron, ndërkaq vjetërsinë e saj pritet ta përcaktojnë ekspertët lëmies së Arkeologjisë,që do të shkojnë të Marten në mëngjes në këtë fshat të Podujevës,dhe të njihen artefaktet e gjetura.